Ingrediencie:
– 4 kuracie stehná bez kosti
– 2 strúčiky cesnaku
– 1 cibuľa
– soľ a čierne korenie podľa chuti
– 1 lyžica oleja
– 1 lyžica masla
– 1 šálka vody
– 1 lyžica cukru
– 1 lyžica worchestrová omáčka

 

Kuracie stehná bez kosti

Postup:
1. Kuracie stehná osolíme a okoreníme podľa chuti.
2. Na panvici rozohrejeme olej a pridáme maslo. Rozpustíme ho a pridáme kuracie stehná. Opečieme z oboch strán, kým nezískajú zlatohnedú farbu.
3. Pridáme na drobno nasekanú cibuľu a cesnak. Orestujeme dozlatista.
4. Zalejeme vodou, pridáme cukor a worchestrovú omáčku. Zakryjeme vekom a dusíme na miernom ohni asi 30 minút, alebo kým mäso nie je mäkké.
5. Podávame s prílohou podľa vlastného výberu.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *