Lievance bez kysnutia

Lievance, ktoré nevyžadujú kysnutie, mi výrazne uľahčili prácu a skrátili čas čakania. Dnes vám ukážem, akým spôsobom ich pripravujem, aby si ich mohla vychutnať celá rodina, a to tak, ako žiadne iné jedlo.

Prísady:

  • 1 šálka pšeničnej múky
  • 1 polievková lyžica cukru (podľa vašich preferencií)
  • 1 čajová lyžička prášku do pečiva
  • 1/2 čajovej lyžičky soli
  • 1 vajce
  • 1 šálka mlieka (alternatívne môže byť aj rastlinný nápoj)
  • 2 polievkové lyžice rastlinného oleja (napríklad slnečnicového alebo olivového)
  • Maslo alebo olej na panvicu

Návod na prípravu:
1. Zmiešanie suchých ingrediencií:
V stredne veľkej miske dôkladne premiešajte múku, cukor, prášok do pečiva a soľ. Dbajte na to, aby boli všetky suché prísady rovnomerne prepojené.

2. Pridanie mokrých prísad:
V inej miske rozšľahajte vajce, potom pridajte mlieko a olej. Dôkladne premiešajte.

3. Spojenie zmesí:
Mokrú zmes vlejte do suchej zmesi a jemne zamiešajte, kým sa všetky prísady neprepoja. Nie je potrebné dosiahnuť úplnú hladkosť; malé hrudky sú v poriadku.

4. Pečenie lievancov:
Na panvici s neprilnavým povrchom (alebo s niekoľkými kvapkami oleja) zohrejte na strednej teplote. Na panvicu nalejte približne 1/4 šálky zmesi, aby ste vytvorili lievance.

5. Otočenie:
Lievance pečte, kým sa na ich povrchu nezačnú objavovať bublinky a okraje nebudú pevným (asi 2-3 minúty). Potom ich otočte a smažte z druhej strany ďalšie 1-2 minúty, kým nezískajú zlatohnedú farbu.

6. Podávanie:
Hotové lievance podávajte s javorovým sirupom, čerstvým ovocím, jogurtom alebo inými obľúbenými polevami.

Dobrú chuť!
Ak by ste mali záujem o niečo extra, mám pre vás tiež iný recept.

Lievance bez kysnutia - 2
Lievance bez kysnutia – 2

2) Lievance bez kysnutia

Prísady:

  • 1 hrnček pšeničnej múky
  • 1/2 hrnčeka mlieka (môže byť aj rastlinné)
  • 1 vajce
  • 1/2 prášku do pečiva (asi 5 g)
  • 2 lyžice cukru (podľa chuti)
  • štipka soli
  • 2 lyžice rozpusteného masla alebo rastlinného oleja
  • vanilka alebo škorica (voliteľne, na vylepšenie chuti)
  • olej alebo maslo na smaženie

Postup:
1. Príprava cesta:
V miske zmiešajte múku, prášok do pečiva, cukor a soľ. Dôkladne premiešajte, aby sa suché prísady spojili.

2. Tekuté prísady:
V inej miske rozšľahajte vajce, potom pridajte mlieko a rozpustené maslo (alebo rastlinný olej). Pre lepší chuťový zážitok môžete pridať aj vanilku alebo škoricu.

3. Spojenie zmesí:
Tekutú zmes pomaly vlejte do suchej zmesi a zamiešajte, kým nedosiahnete hladké cesto bez hrudiek. Ak je cesto príliš husté, pridajte trochu mlieka.

4. Smaženie lievancov:
Na panvici rozohrejte trochu oleja alebo masla na strednej teplote. Pomocou naberačky nalievajte cesto na panvicu. Smažte lievance asi 2-3 minúty z oboch strán alebo do zlatista, kým sa na povrchu neobjavia bublinky.

5. Podávanie:
Hotové lievance servírujte s javorovým sirupom, medom, ovocím, jogurtom alebo šľahačkou podľa vlastnej chuti.

6. Tipy: Na ozdobenie môžete pridať čerstvé ovocie, práškový cukor, nutellu alebo arašidové maslo.

Dobrú chuť!

 

Lievance bez kysnutia - 3 Lievance bez kysnutia pripravené podľa môjho receptuv treťom návode.

Zložky:

Plnená paprika v rúre

Plnená paprika v rúre

Čítať viac »

  • 1 šálka hladkej múky
  • 1 čajová lyžička prášku do pečiva
  • 1/2 čajovej lyžičky soli
  • 2 lyžice cukru…(podľa vašich chutí)
  • 1 kus vajca
  • 1 šálka mlieka (môžete použiť aj rastlinné varianty)
  • 2 polievkové lyžice rastlinného oleja alebo roztopeného masla
  • Vanilkový extrakt (nepovinný)

Návod:

1. Príprava suchých surovín:
V miske dôkladne premiešajte múku, prášok do pečiva, soľ a cukor. Uistite sa, že všetky suché súčasti sú dobre skombinované.

2. Príprava tekutých surovín:
V druhej miske dôkladne rozšľahajte vajce a pridajte k nemu mlieko, olej (alebo roztopené maslo) a vanilkový extrakt. Miešajte, kým sa ingrediencie nespoja.

3. Spojenie zložiek:
Postupne vmiešajte mokré suroviny do suchej zmesi a opatrne premiešajte, aby sa všetko skombinovalo. Dávajte si pozor, aby ste zmes neprešľahali – niektoré hrudky sú prípustné.

4. Smaženie lievancov:
Na panvici (ideálne nelepivej) rozohrejte trošku oleja na strednej teplote. Nalejte približne 1/4 šálky cesta na panvicu a smažte, kým sa na povrchu nevytvoria bublinky (asi 2-3 minúty). Potom otočte a smažte ďalších 1-2 minúty, až získajú zlatohnedú farbu.

Zemiakové lokše pečene v rúre

Zemiakové lokše pečene v rúre

Čítať viac »

5. Podávanie:
Lievance servírujte teplé, posypané práškovým cukrom, so sirupom, ovocím alebo jogurtom podľa vlastných preferencií.

Tipy:
Do lievancov môžete pridať rôzne ingrediencie, ako napríklad čokoládové kúsky, orechy alebo kúsok ovocia, aby ste ich obohatili.
Ak chcete dosiahnuť ešte nadýchanejší výsledok, môžete pridať aj sódu bikarbónu.

Dobrú chuť!

Vyskúšajte aj lievance bez lepku, ktoré sú jedným z mojich obľúbených.

 

Prečo si zvoliť lievance bez kysnutia?

Príprava lievancov bez kysnutia má niekoľko predností:

1. Rýchlosť a jednoduchosť: Lievance, ktoré nevyžadujú kysnutie, sa dajú pripraviť veľmi rýchlo, keďže nie je potrebné čakať na proces kysnutia. Stačí skombinovať všetky zložky a ihneď ich usmažiť.

2. Jednoduché zložky: V receptoch na bezkysnuté lievance sa používajú bežné suroviny ako múka, mlieko, vajcia a prášok do pečiva. Tieto zložky sú bežne dostupné doma, čo uľahčuje prípravu.

3. Predvídateľná textúra: Lievance bez kysnutia majú zvyčajne stabilnejšiu a jemnejšiu konzistenciu, pretože nie sú ovplyvnené procesom kysnutia.

4. Nižšie riziko zlyhania: Pri kysnutých receptoch môže nastať problém s procesom kysnutia (napríklad pri nevhodnej teplote). U bezkysnutových lievancov je pravdepodobnosť neúspechu výrazne nižšia.

5. Možnosť variabilných základných receptov: Bez kysnutia môžete experimentovať s množstvom prísad (napríklad pridaním ovocia, orechov, čokolády) a výsledok bude rovnako vynikajúci.

Celkovo sú lievance bez kysnutia skvelou voľbou na rýchlu a jednoduchú raňajkovú alebo dezertnú pochúťku.

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

125 Komentárov

  1. Boris Vlckova píše:

    Super recepty, určite vyskúšam! Ďakujem za návod.

  2. Ferdinand Debnar píše:

    Lievance sú moje obľúbené raňajky, rada vyskúšam aj tieto bez kysnutia. Ďakujem za recepty!

  3. Klaudia Hossa píše:

    Recept na lievance je úžasný! Určite ho vyskúšam, vyzerá to veľmi jednoducho a chutne.

  4. Mkalisky píše:

    Ďakujem za skvelý recept! Už teraz sa teším, ako si tie lievance upečiem.

  5. Albert69 píše:

    Tento recept na lievance bez kysnutia je presne to, čo som hľadal. Ďakujem!

  6. Konstantinidis Marian píše:

    Recept na lievance bez kysnutia vyzerá skvele. Teším sa, že si ho vyskúšam a ochutnám.

  7. Diana Pirosova píše:

    Lievance bez kysnutia sú skvelým rýchlym raňajkovým jedlom. Teším sa, že si ich pripravím podľa tohto receptu.

  8. Anderle Izabela píše:

    Ďakujem za skvelý recept! Lievance bez kysnutia sú naozaj jednoduché a chutné, určite vyskúšam!

  9. Juraj Simonova píše:

    Nádherný recept, ďakujem! Už sa teším na raňajky so skvelými lievancami bez kysnutia.

  10. Eva Balogova píše:

    Tento recept je úžasný! Rýchlo a jednoducho pripravené lievance bez kysnutia sú ideálnou raňajkovou pochúťkou.

  11. Jtothova píše:

    Skvelý recept, určite vyskúšam!

  12. Fedor Farkasovsky píše:

    Ďakujem za tento návod, veľmi jednoduché a chutné recepty!

  13. Ivan89 píše:

    Tieto lievance sú skvelý nápad na raňajky.

  14. Rastislav Vargova píše:

    Takéto jednoduché recepty sú presne to, čo potrebujem.

  15. Milos Sobotkova píše:

    Lievance bez kysnutia sú super, ďakujem za zdieľanie receptu!

  16. Isadlonova píše:

    Tieto lievance vyzerajú skvele a určite ich čoskoro vyskúšam.

  17. Valentina36 píše:

    Mám rada jednoduché recepty, ktoré chutia celé rodine. Určite to skúsim!

  18. Lsloboda píše:

    Nádherný recept, ďakujem za zdieľanie!

  19. Igor94 píše:

    Výborný nápad na raňajky, ďakujem za inšpiráciu.

  20. Sklenka Daniela píše:

    Vďaka za tento skvelý recept! Lievance bez kysnutia sú naozaj skvelé a rýchlo sa pripravia.

  21. Miroslav Nitra píše:

    Super, konečne recept na lievance bez kysnutia, ktorý je jednoduchý aj pre začiatočníkov!

  22. Marina Masaryk píše:

    Milujem lievance a teraz som veľmi zvedavá vyskúšať tieto bez kysnutia. Ďakujem za recept!

  23. Fridrich40 píše:

    Tento recept je skvelý, vždy sa mi ho darí a celá rodina ho miluje! Ďakujem!

  24. Jani Eva píše:

    Lievance bez kysnutia sú teraz môj obľúbený raňajkový pokrm. Skvelý recept!

  25. Stefania Sedliak píše:

    Nikdy som si netrúfla na pečenie lievancov, ale tento recept ma presvedčil. Určite vyskúšam!

  26. Kolarova Eleonora píše:

    Neskutočne chutné recepty! Lievance bez kysnutia sú skvelá voľba na rýchlu raňajku.

  27. Ksloboda píše:

    Ďakujem za jednoduchý postup, určite vyskúšam!

  28. Kocurova Nina píše:

    Super recept! Lievance bez kysnutia sú skvelým nápadom na rýchlu raňajku, určite vyskúšam.

  29. Ursula Novotna píše:

    Ďakujem za recept! Lievance bez kysnutia sú skvelé, pretože nie je potrebné čakať na kynutie cesta.

  30. Bibiana Balog píše:

    Tento recept vyzerá veľmi jednoducho a chutne. Teším sa, že si ho vyskúšam!

  31. Anonym píše:

    Lievance bez kysnutia vyzerajú skvele a chutia ešte lepšie. Určite odporúčam vyskúšať tento recept!

  32. Dulla Leonard píše:

    Ďakujem za inšpiráciu! Lievance bez kysnutia určite upečiem na víkendové raňajky.

  33. Bronislava Langos píše:

    Lievance bez kysnutia sú skvelou alternatívou tradičných lievancov. Teším sa na ich vyskúšanie!

  34. Bronislava Polak píše:

    Ďakujem za recept, určite vyskúšam! Lievance sú vždy dobrý nápad na raňajky.

  35. Radovan88 píše:

    Tento recept vyzerá super jednoducho, aj ja sa pokúsim urobiť lievance podľa neho. Ďakujem!

  36. Fkralova píše:

    Vždy som sa bála kysnutého cesta, takže tento bezkysnutý recept je pre mňa ideálny. Teším sa na vyskúšanie!

  37. Anonym píše:

    Rada experimentujem s rôznymi ingredienciami, takže toto je pre mňa skvelá príležitosť. Ďakujem za tipy!

  38. Kreznickova píše:

    Vždy som mala problém s kysnutým cestom, takže tento recept je presne to, čo som potrebovala. Teším sa na raňajky s lievancami!

  39. Vlastimil Sindlerova píše:

    Skvelé vysvetlenie postupu a veľmi lákavé fotky! Určite to skúsim uvariť a podelím sa so zážitkom.

  40. Tichomir Stefan píše:

    Ďakujem za recept, určite vyskúšam! Lievance bez kysnutia vyzerajú skvelo.

  41. Bartos Miriama píše:

    Tvoje recepty sú vždy úžasné, ďakujem za tipy. Lievance bez kysnutia budú skvelé na raňajky.

  42. Melinda Godolova píše:

    Lievance bez kysnutia sú super nápad, ďakujem za recept! Určite ich vyskúšam.

  43. Bozena Oslejova píše:

    Ďakujem za skvelý recept! Lievance bez kysnutia sú naozaj rýchle a chutné, určite ich vyskúšam.

  44. Tatiana Mala píše:

    Super návod, ďakujem! Lievance bez kysnutia sú skvelá alternatíva k tradičným lievanciam.

  45. Ddacej píše:

    Nikdy som nevedela, že sa dajú lievance pripraviť aj bez kysnutia. Skvelý tip!

  46. Toth Kvetoslava píše:

    Super recept! Lievance bez kysnutia sú skvelý nápad, vyskúšam určite.

  47. Bella Laura píše:

    Ďakujem za recept! Už sa teším, kým si tie lievance vyskúšam. Vyzerajú skvele!

  48. Dubovsky Miloslava píše:

    Vďaka za skvelý recept! Lievance bez kysnutia sú naozaj rýchle a chutné.

  49. Bkapustova píše:

    Tento recept je úžasný, vďaka nemu sa mi podarili lievance ako nikdy predtým.

  50. Bernard Tatar píše:

    Chutné a rýchle lievance, super recept!

  51. Anonym píše:

    Tieto lievance bez kysnutia sú ideálne na rýchlu raňajkovú pochúťku. Skvelý recept!

  52. Robert Noskova píše:

    Dobrá alternatíva k tradičným lievanciam. Určite vyskúšam!

  53. Karina Sloboda píše:

    Tieto lievance bez kysnutia sú skvelé! Veľmi som si ich pochutila.

  54. Malvina32 píše:

    Ďakujem za skvelý recept! Lievance bez kysnutia sú teraz moje obľúbené raňajky.

  55. Sidor Klaudia píše:

    Tento recept je super! Rada experimentujem s rôznymi prísadami a vždy mi vyjdú skvelé lievance.

  56. Gabriel21 píše:

    Lievance bez kysnutia sú naozaj veľmi jednoduché na prípravu. Ďakujem za návod!

  57. Popovicova Frantiska píše:

    Mňam, už sa teším, že si vyskúšam tento recept! Vyzerá to veľmi chutne.

  58. Sklenka Fedor píše:

    Tieto lievance bez kysnutia sú naozaj veľkým hitom v našej rodine. Vďaka za recept!

  59. Priszdorfer píše:

    Môj najobľúbenejší recept na lievance. Vždy mi vyjdú dokonale!

  60. Gabriel Malachovsky píše:

    Toto je úplne najlepší spôsob, ako pripraviť lievance bez kysnutia. Veľmi dobrý návod!

  61. Uplch píše:

    Skvelý postup, ďakujem! Lievance bez kysnutia sa teraz stanú mojou špecialitou.

  62. Albin Riszdorfer píše:

    Super recepty, veľmi sa teším, že ich vyskúšam!

  63. Imrich12 píše:

    Lievance bez kysnutia sú skvelým nápadom, vďaka za recepty!

  64. Leonard39 píše:

    Ďakujem za podrobný postup, teraz už viem ako na to!

  65. Anonym píše:

    Tieto lievance vyzerajú fantasticky! Určite ich vyskúšam tento víkend.

  66. Konstantin10 píše:

    Nikdy som nerobil lievance bez kysnutia, ale po tvojom článku to skúsim! Môže byť super raňajková alternatíva.

  67. Dana10 píše:

    Už vidím, že to bude skvelé raňajky o víkende! Ďakujem za návod.

  68. Dalibor Gonova píše:

    Skvelé recepty a pekne zdokumentované postupy. Teším sa na ochutnávanie!

  69. Ivica57 píše:

    Lievance bez kysnutia sú super jednoduché a rýchle na prípravu. Budem mať nový recept na raňajky! Ďakujem.

  70. Zmecir píše:

    Ďakujem za skvelý recept! Lievance bez kysnutia sú moja obľúbená raňajka.

  71. Aurel07 píše:

    Recept znie skvelo, určite vyskúšam. Teším sa na raňajky plné lievancov bez kysnutia!

  72. Radicova Teodor píše:

    Vždy som mal problém s kysnutým cestom, takže tento recept je pre mňa ako stvorený. Ďakujem!

  73. Bruno Docolomansky píše:

    Mám rád jednoduché recepty a tento znie naozaj jednoducho. Teším sa na výsledok!

  74. Viktoria Stanekova píše:

    Lievance bez kysnutia sú super alternatíva ku klasickým lievacom. Ďakujem za recept!

  75. Radovan82 píše:

    Tento recept je presne to, čo som potreboval. Milujem lievance a teraz ich môžem mať aj bez čakania na kysnutie cesta.

  76. Khanzal píše:

    Mňam! Lievance bez kysnutia sú ideálny rýchly dezert na víkendové raňajky. Ďakujem za návod!

  77. Daniela Godolova píše:

    Ďakujem za skvelý recept! Lievance bez kysnutia sú naozaj jednoduché a chutné.

  78. Soustal Margareta píše:

    Mňam, už si neviem dočkať, kým vyskúšam tento recept! Vyzerá to super.

  79. Qdekys píše:

    Tento recept je úžasný, veľmi podrobný a ľahko pochopiteľný. Ďakujem!

  80. Xholeczyova píše:

    Nikdy som nerobila lievance bez kysnutia, ale teraz sa na to veľmi teším. Vďaka za recept!

  81. Darina93 píše:

    Skvelý návod krok za krokom, určite vyskúšam a zjem ich s ovocím!

  82. Ihrmo píše:

    Nech sa páči: Lievance bez kysnutia sú určite skvelou voľbou pre raňajky. Veľmi ma zaujal váš postup!

  83. Zigmund64 píše:

    Veľmi pekné fotky a super postup. Už teraz cítim chuť na tie lievance.

  84. Marian Ondrisova píše:

    Ďakujem za skvelý recept! Lievance bez kysnutia sú výborné a veľmi rýchlo sa pripravia.

  85. Radoslav07 píše:

    Lievance sú moja obľúbená pochúťka a tento recept vyzerá skvele. Určite vyskúšam!

  86. Lucia89 píše:

    Vďaka za recept, teraz viem, ako lievance pripraviť aj ja. Teším sa na raňajky!

  87. Andrej Godolova píše:

    Tieto lievance vyzerajú skvelo! Určite si ich čoskoro vyskúšam pripraviť.

  88. Juraj Sklenka píše:

    Doma máme radi lievance, takže tento recept určite vyskúšame. Ďakujeme!

  89. Levoslav64 píše:

    Recepty bez kysnutia sú super, lebo nie je potrebné čakať. Teším sa na vyskúšanie týchto lievancov.

  90. Arnold67 píše:

    Skvelý návod na prípravu lievancov! Určite si to vyskúšam a podám svojim blízkym.

  91. Katarina74 píše:

    Vyzeralo to chutne uz ked som zacitala

  92. Gholubova píše:

    Dobrý nápad na raňajky cez víkend

  93. Ondrejkova Bohuslav píše:

    Mám rád jednoduché recepty bez zbytočných krokov. Tento je super!

  94. Drahoslava24 píše:

    Ďakujem za skvelý recept! Lievance bez kysnutia sú rýchle a chutné, určite vyskúšam.

  95. Dacej Branislava píše:

    Tieto recepty sú super, ďakujem za ne! Rada experimentujem v kuchyni a tieto lievance bez kysnutia sa mi hneď zapáčili.

  96. Anonym píše:

    Tento recept je super, chutili nám všetci doma. Určite ich budeme variť častejšie. Ďakujem!

  97. Balazova Alzbeta píše:

    Super recept! Už sa neviem dočkať, kedy ich vyskúšam. Vyzerajú skvele!

  98. Cuntalova Eugen píše:

    Ďakujem za recept! Lievance bez kysnutia sú super nápad, určite ich vyskúšam.

  99. Evlckova píše:

    Tento recept je úžasný! Veľmi sa teším, až si ho vyskúšam. Lievance bez kysnutia vyzerajú fantasticky!

  100. Konecna Lydia píše:

    Nechala som sa inšpirovať a už teraz mám chuť na lievance. Tento recept je skvelý, ďakujem!

  101. Filip Hrda píše:

    Toto musím vyskúšať! Mňam, už teraz cítim tú vôňu lievancov bez kysnutia.

  102. Kazimirova Viola píše:

    Ďakujem za tipy na lievance bez kysnutia. Určite si ich čoskoro urobím podľa tvojho receptu.

  103. Zeman Anabela píše:

    Super nápad pripraviť lievance bez kysnutia! Teším sa, že si to vyskúšam doma.

  104. Slobodova Erika píše:

    Tvoj postup je veľmi jasný a jednoduchý na pochopenie. Určite sa pustím do prípravy týchto lahôdok!

  105. Ondrejkova Leopold píše:

    Super recept! Lievance bez kysnutia sú rýchle a chutné, skvelé na raňajky.

  106. Urblik Maros píše:

    Dobrá rada, určite vyskúšam! Lievance bez kysnutia vyzerajú veľmi chutne.

  107. Dezider32 píše:

    Tento recept je úžasný, ďakujem za zdieľanie! Teším sa, že si vyskúšam lievance bez kysnutia.

  108. Anonym píše:

    Recepty sú skvelé, ďakujem za inšpiráciu!

  109. Urban Oslejova píše:

    Lievance bez kysnutia sú super nápad! Určite vyskúšam tento recept.

  110. Oliver04 píše:

    Recepty vyzerajú skvelo, teším sa na to, keď si ich vyskúšam!

  111. Jergus03 píše:

    Dobré rady a tipy. Vďaka za zdieľanie týchto receptov!

  112. Zeman Simona píše:

    Tieto lievance bez kysnutia vyzerajú naozaj chutne. Teším sa na to, keď si ich pripravím!

  113. Simonova Drahoslava píše:

    Ďakujem za skvelý recept! Lievance bez kysnutia sú skutočne rýchle a jednoduché na prípravu.

  114. Roman Almasi píše:

    Lievance bez kysnutia sú pre mňa ideálnou voľbou, lebo nemusím čakať na kynutie cesta. Skvelý recept!

  115. Perla Vydareny píše:

    Naozaj sa teším, že som objavila tento recept. Lievance bez kysnutia mi ušetrili veľa času a boli chutné.

  116. Anonym píše:

    Váš recept na lievance je neuveriteľný! Veľmi ďakujem za zdieľanie, už sa teším, že ich vyskúšam!

  117. Zdenka94 píše:

    Super nápad s lievancami bez kysnutia, určite to vyskúšam! Ďakujem za skvelý post!

  118. Puskas Laura píše:

    Lievance bez kysnutia sú rýchle a chutné! Ďakujem za návod na prípravu!

  119. Rasi Silvia píše:

    Sledujem vaše recepty už nejaký čas a vždy ma nadchnete novými nápadmi. Vďaka za skvelý post o lievancov.

  120. Jsvobodova píše:

    Skvelé informácie o tom, prečo pripraviť lievance bez kysnutia. Veľmi ma to zaujalo!

  121. Katarina Kralova píše:

    Super recept! Lievance bez kysnutia sú skvelé, vždy sa mi podaria a chutia vynikajúco.

  122. Malikova Anezka píše:

    Ďakujem za recept, vyskúšam určite! Lievance bez kysnutia znie veľmi lákavo.

  123. Bruno60 píše:

    Tieto lievance sú skvelý nápad. Určite ich vyskúšam na raňajky.

  124. Simona Hanzal píše:

    Vďaka za postup! Určite vyskúšam tento recept na lievance bez kysnutia, znie to jednoducho a chutne.

  125. Zuzana79 píše:

    Lievance bez kysnutia sú super nápad, teším sa že môžem vyskúšať tento recept!