Suroviny:
– 4 kusy kuracich prs
– 2 lyzice oleja
– 1 lyzocka soli
– 1/2 lyzicky cerstvo mletej ciernej fazule
– 1/2 lyzicky cerstvo mletej papriky
– 1/2 lyzicky susenej petrzlenovej vnatky
– 1/2 lyzicky susenej cibule
– 1/4 lyzicky cesnaku v prasku
– 1/4 lyzicky paradajkovej pasty
– 1/4 lyzicky suroveho cukru
– 1/4 lyzicky octu
Najlepšie kuracie prsia
Postup:
1. Kuracie prsia ocistite a zvolna nakrajujte na tenke platky.
2. V miske zmiesajte vsetky suche ingrediencie a premiesajte ich do hladkej pasty.
3. Kuracie prsia potrite pastou a nechajte ich odstavat aspon 30 minut.
4. Na panvici zahriate olej a postupne opeciete kuracie prsia z oboch stran do zlatista.
5. Podavajte s cerstvou zeleninou alebo zemiakovym pyrenom.
Dobru chut!