Kuracie prsia s kyslou smotanou a syrom
Skvelé jedno nie len na Nedeľu alebo o svaitkoch. Ale aj na každý všedný či nevšedný deň. Dokonalo zapeknaé a s chrumkavým syrom na vrchu. Mňam.
Kuracie prsia s kyslou smotanou a syrom
5
from
2
Reviews
Ingrediencie
Porcia
5ks kuracích prs | |
1teglík kyslej smotany | |
250g syru | |
rastlinný olej | |
2ČL sladkej papriky | |
soľ | |
čierne mleté korenie | |
petržlenová vňať |
Nutričné informácie
171
kcal
15,3g
Bielkovín
2,41g
Sacharidov
11,74g
Tukov
0,002g
Vlákniny
Postup
1.
Príprava
Ak už čítate moje recepty, tak viete že ja si vždy predohrejem rúru na 180 stupňov.
Kuracie prsia som si očistila a odblanila. Môžete ich potom prekrojiť na polovicu a tak vám zninke 10 porcii, ale pripravovať v celku. Osolíme a okrením z oboch strán.
Označiť ako splnené
2.
Na panvici som si rozohriala olej a kuracie mäso stiala z oboch strán po minútke, dvoch. Pekne do zlatista.
Na plech alebo do zapekacj misy si dáme olej (ten s panvie) a naukladáme kuracie plátky.
Označiť ako splnené
3.
Pečenie
Na vrch mäso som opäť dala mleté papriku alebo môžete aj gril korenie. Po lyžičke na každé mäso, trocha smotany a postrúhaný syr alebo plátky.
Piekla som to približne 20 minút. Podľa toho ako to stihanete na panvici.
DObrú chuť na záver prajem.
Označiť ako splnené
Poznámky
Vedeli ste, že sme pre vás vytvorili Fórum. Zapojte sa a komunikujte, vymienňajte nápady a diskutujte o všeličom.
Ešte trocha pripiecť a na vrch dávam ešte ďalší teglík kyslej smotany. Takto dosiahnete lepší jedlo a chutnejší recept.