Rýchly guláš z mletého mäsa a zeleniny

Tu je návod na rýchly guláš z mletého mäsa a zeleniny:

Suroviny:

  • 500 gramov mletého hovädzieho mäsa
  • 1 veľká cibuľa, nakrájaná na drobné kocky
  • 2 strúčiky cesnaku, jemne nasekané
  • 2 mrkvy, očistené a nakrájané na kolieska
  • 1 zelená paprika, očistená a nakrájaná na kusy
  • 400 gramov nasekaných paradajok (môžete využiť konzervované)
  • 1 polievková lyžica sladkej papriky
  • 1 čajová lyžička mletej červenej papriky
  • 1 čajová lyžička sušenej majoránky
  • soľ a čerstvo mleté čierne korenie podľa chuti
  • 2 polievkové lyžice oleja na varenie
  • 500 ml hovädzieho vývaru

 

Rýchly guláš z mletého mäsa a zeleniny

Postup:

Slepačia polievka kalórie

Slepačia polievka kalórie

Čítať viac »

  1. Rozohrejte olej na strednom ohni v hrnci.
  2. Pridajte cibuľu, cesnak a mrkvu a opražte ich, kým nezmäknú.
  3. Potom pridajte mleté mäso a varte, kým nezhnedne.
  4. Do zmesi pridajte sladkú papriku, mletú červenú papriku a majoránku a všetko dôkladne premiešajte, aby sa ingrediencie spojili.
  5. Pridajte nasekané paradajky a zelenú papriku, a varte asi 5 minút.
  6. Zalejte guláš hovädzím vývarom a varte na miernom ohni približne 15-20 minút, kým nie sú zelenina a mäso úplne uvarené.
  7. Ochutnajte a podľa potreby pridajte soľ a korenie.
  8. Podávajte teplý guláš s chlebom alebo knedľami.

Dúfam, že tento rýchly guláš si zamilujete!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *