Šatôčky s mletým mäsom a fetou

Mäsové šatôčky s mletým mäsom a syrom feta. Úžasný grécky recept so syrom, ktorý je lepší ako feta.

Ingrediencie:

  • 500 g mletého bravčového mäsa
  • 100 g syra feta, nakrájaného na malé kocky
  • 1 cibuľa, nadrobno nasekaná
  • 2 strúčiky cesnaku, pretlačeného
  • 2 vajcia
  • 1/2 hrnčeka strúhanej chleba
  • 1/2 čajovej lyžičky sušenej mäty
  • 1/2 čajovej lyžičky sušenej bazalky
  • Soľ a korenie podľa vlastnej chuti
  • 2 PL oleja na pečenie

 

Mäsové šatôčky s mletým mäsom a syrom feta

Postup:

Zavaraná cuketa pod mäso

Zavaraná cuketa pod mäso

Čítať viac »

  1. V miske skombinujte mleté mäso, syr feta, nasekanú cibuľu, pretlačený cesnak, vajcia, strúhanku, sušenú mätu a bazalku. Podľa vlastnej chuti pridajte soľ a korenie.
  2. Získanú zmes formujte do malých šatôčok veľkosti prsta.
  3. Na panvici rozohrejte olej a šatôčky opražte z oboch strán do zlatista.
  4. Hotové šatôčky môžete servírovať s vašou obľúbenou prílohou.

Vychutnajte si tieto vynikajúce šatôčky s mletým mäsom a syrom feta!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *