Vykostené kuracie stehná so špargľou a pečienkami

Vykostené kuracie stehná so špargľou a pečienkami

Vykostené kuracie stehná so špargľou a pečienkami | Marcel Ihnačák | Kuchyňa Lidla

Nižšie je recept pre “Vykostené kuracie stehná so špargľou a pečienkami”:

Ingrediencie:

  • 4 vykostené kuracie stehná
  • 12 špargľových výhonkov
  • 8 plátkov slaniny
  • Soľ a korenie podľa chuti
  • Olivový olej

Postup:

  1. Predhrejte rúru na teplotu 200 stupňov Celzia (400 stupňov Fahrenheit).
  2. Každé vykostené kuracie stehno osoľte a okoreňte zo všetkých strán.
  3. Zabaľte 3 špargľové výhonky do 2 plátkov slaniny a upevnite ich špajdlíkmi.
  4. Rozohrejte niekoľko lyžíc olivového oleja na veľkom panvici pri stredne silnom ohni.
  5. Pridajte zabaľené špargľové výhonky a vykostené kuracie stehná na panvicu a opekajte asi 3 minúty z oboch strán, kým slanina nezhnedne a výhonky nezmäknú.
  6. Presuňte panvicu do predhriatej rúry a pečte 15 až 20 minút, kým sa kuracie mäso dobre prepečie a špargľa zmäkne.
  7. Odstráňte špajdlíky zo zabaľených špargľových výhonkov a podávajte horúce.

Dobrú chuť k vášmu “Vykostenému kuraciemu stehnu so špargľou a pečienkami”!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *