Zapekané rezne z mletého mäsa

Aby ste si pripravili zapekané rezne z mletého mäsa, budete potrebovať nasledujúce suroviny:

 

Postup:

Ako pripraviť fašírky?

Ako pripraviť fašírky?

Čítať viac »

  1. V mieste zmiešajte mleté mäso, nakrájanú cibuľu, strúhaný cesnak, vajce, nastrúhaný syr, soľ a korenie. Dobre miešajte, až kým sa všetky suroviny nespoja.
  2. Zmes vytvarujte na malé placky a každú z nich obalte v strúhanke.
  3. Na panvici rozohrejte trochu oleja a na strednom ohni restujte placky z oboch strán, až kým nezískajú zlatistú farbu a vnútri nie sú dobre prepečené.
  4. Vykvapte pekáč a naplňte ho polovicou mletej zemiakovej kaše. Na túto vrstvu položte opečené placky.
  5. Na vrch plátky pridajte zvyšnú zemiakovú kašu a rovnomerne ju rozprestrite.
  6. Pekáč vložte do predhriatej rúry a pečte pri teplote 180 stupňov Celzia zhruba 30 – 40 minút, alebo kým nezhnedne zvrchu.

Servírujte zapekané rezne z mletého mäsa s obľúbenou zeleninovou prílohou a šalátom. Prajeme dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *