Zlte kuracie maso je jednoduchý a chutný recept, ktorý môžete pripraviť doma. Tu je recept v slovenskom jazyku:
Potrebujeme:
– 500g kuracieho mäsa (filety)
– 2 vajcia
– 4 lyžice hladkej múky
– 2 strúčiky cesnaku
– soľ a korenie podľa chuti
– olej na vyprážanie
Žlté kuracie mäso
Postup:
1. Kuracie mäso si nakrájame na tenké rezance alebo na malé kúsky.
2. Do misky rozšľaháme vajcia a pridáme do nich soľ, korenie a prelisovaný cesnak. Všetko dôkladne premiešame.
3. Kuracie mäso namáčame najprv vo vajciach a potom v múke. Môžete ho obaliť aj dvakrát, aby bolo pevnejšie.
4. Pripravené kúsky mäsa opražíme na oleji na stredne silnom ohni. Opečené maso odkladáme na papierovú utierku, aby sa odstránilo prebytočné tuk.
5. Podávame zlte kuracie maso ešte teplé ako hlavné jedlo s prílohou, napríklad s ryžou, zemiakovým pyré alebo šalátom.
Dobrú chuť!
Skvelý recept! Kuracie mäso je obľúbenou pochúťkou v mojej rodine, určite vyskúšame aj tento recept.
Tento recept znie skvelo, určite ho vyskúšam. Ďakujem za návod!
Skvelý recept, určite vyskúšam doma!
Tento recept znie super, teším sa na vyskúšanie!
Ďakujem za tip, mám rada jednoduché a chutné recepty.
Recept znie skvelo, určite ho vyskúšam!
Tento recept milujem, je jednoduchý a chutný.
Takéto jednoduché recepty sú vždy vítané, ďakujem!
Toto je presne ten druh receptu, ktorý hľadám. Jednoduchý a chutný, ďakujem za návod!