Čučoriedkový cheesecake

Čučoriedkový cheesecake najlepší cheesecake pod slnkom. Váš jazýček by si mal zmlstnúť aj nad cheesecake s horúcim ovocím.

Čučoriedkový cheesecake

Nepečený čučoriedkový cheesecake ????| Beautifood | Kuchyňa Lidla

Čučoriedkový cheesecake je jednoduchý a chutný dezert, ktorý si zaslúži vašu pozornosť. Tu je recept, ktorý vám umožní vytvoriť najlepší čučoriedkový cheesecake pod slnkom:

Suroviny:

  • 250 g piškótových sušienok
  • 120 g masla (rozpusteného)
  • 500 g tvarohu
  • 200 ml smotany na šľahanie
  • 150 g cukru
  • 3 ks vajec
  • 1 vanilkový cukor
  • 200 g čučoriedok (čerstvých alebo zamrazených)

Postup:

  1. Rozdrvte piškótové sušienky na jemné drobky a zmiešajte ich so rozpusteným maslom.
  2. Vzniknutú zmes vyložte na dno vymastenej tortovej formy a dobre ju stlačte.
  3. V miske zmiešajte tvaroh, smotanu na šľahanie, cukor, vanilkový cukor a vajcia.
  4. Potom pridajte čučoriedky a opatrne ich zamiešajte do hmoty.
  5. Nalejte tvarohovú zmes na piškótový kôr.
  6. Pečte na 180°C asi 45-50 minút, alebo kým cheesecake nezhnedne a stuhne.
  7. Cheesecake nechajte vychladnúť v rúre. Potom ho dajte do chladničky a nechajte ho stuhnúť aspoň 4 hodiny (ideálne cez noc).
  8. Pred podávaním môžete na cheesecake použiť ešte ďalšie čučoriedky na ozdobenie.

Dúfam, že si vychutnáte tento lahodný cheesecake!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *