Alebo aj anglické raňajky !
- Slaninu
- Opečené klobásy
- Pečené paradajky
- Pečené huby
- Pečené fazuľky v paradajkovom pretlaku
- Opečené čierne pudingy (čierny puding alebo krájce chleba namočené v krvavici)
- Pečené alebo varené vajíčko
- Plátok praženej šunky (voliteľné)
- Krajec opečeného chleba alebo toast
- Hrianka (voliteľné)
Full English Breakfast – Recept
Postup
- Rozohrejte panvicu a opečte slaninu a klobásy, kým nebudú zlatisté a dobre prepečené. Potom ich odložte na tanier.
- Na panvici využite zvyšujúci sa tuk zo slaniny a opečte paradajky a huby. Keď sú pečené, odložte ich vedľa slaniny a klobás.
- Na panvici opečte aj krajce čiernych pudingov a opečený chlieb.
- Fazuľky v paradajkovom pretlaku zohrejte v hrnci.
- V hrnci varíme vajcia podľa vašej chuti (varené alebo opäť opečené na panvici).
- Na tanier servírujte všetky prísady spolu s plátkom praženej šunky a hriankou.
- Môžete pridať ketchup, worcesterskú omáčku alebo iné omáčky podľa chuti.