Full English Breakfast - Recept

Alebo aj anglické raňajky !

  • Slaninu
  • Opečené klobásy
  • Pečené paradajky
  • Pečené huby
  • Pečené fazuľky v paradajkovom pretlaku
  • Opečené čierne pudingy (čierny puding alebo krájce chleba namočené v krvavici)
  • Pečené alebo varené vajíčko
  • Plátok praženej šunky (voliteľné)
  • Krajec opečeného chleba alebo toast
  • Hrianka (voliteľné)

 

Full English Breakfast – Recept

Postup

  1. Rozohrejte panvicu a opečte slaninu a klobásy, kým nebudú zlatisté a dobre prepečené. Potom ich odložte na tanier.
  2. Na panvici využite zvyšujúci sa tuk zo slaniny a opečte paradajky a huby. Keď sú pečené, odložte ich vedľa slaniny a klobás.
  3. Na panvici opečte aj krajce čiernych pudingov a opečený chlieb.
  4. Fazuľky v paradajkovom pretlaku zohrejte v hrnci.
  5. V hrnci varíme vajcia podľa vašej chuti (varené alebo opäť opečené na panvici).
  6. Na tanier servírujte všetky prísady spolu s plátkom praženej šunky a hriankou.
  7. Môžete pridať ketchup, worcesterskú omáčku alebo iné omáčky podľa chuti.

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *