Krémový zákusok s čokoládovou polevou

Krémový zákusok s čokoládovou polevou

Milé kuchárky pomôže vám aj nižšue uvedené video.

Celá rodina pochválila tento skvelý krémový zákusok????!

Krémový zákusok s čokoládovou polevou je sladká a lahodná pochúťka, ktorá si zaslúži vašu pozornosť. Ak chcete naučiť sa tento recept, prinášam vám jednoduchý postup a zároveň video tutoriál, ktorý vám pomôže pri príprave.

Suroviny:

  • 220 g (medovníkov) – nemusí byť
  • 200 g masla
  • 300 g tvarohu
  • 100 g práškového cukru
  • 200 ml smotany na šľahanie
  • 1 vanilkový cukor
  • 100 g čokolády na polevu

Postup:

  1. Bágietky zbavte hrôb a rozdrvte ich na jemný lisťový krokant.
  2. Maslo v miestnosti na izbovej teplote nechajte zmäknúť.
  3. V miske miešajte maslo, tvaroh, práškový cukor, vanilkový cukor a šľahačku, kým nevznikne hladká hmota.
  4. Do vzniknutej hmoty pridajte lisťový krokant z bágietok a opatrne premiešajte.
  5. Zmes vylejte do formy a vložte na 2 hodiny do chladničky, aby stuhla.
  6. Medzitým si pripravte čokoládovú polevu: čokoládu nad parou rozpustite a povrch koláčika ju polejte podľa potreby.
  7. Hotový krémový zákusok nechajte ešte chvíľu odpočívať v chladničke a potom ho môžete podávať.

Pre podrobný vizuálny postup si môžete pozrieť video tutorial, ktorý vám pomôže pri príprave tohto vynikajúceho zákusku. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *