Kuracie prsia s kosťou

Na prípravu kuracích prs s kostou budete potrebovať nasledovné ingrediencie:

– 4 ks kuracích prsia s kostou
– soľ a korenie podľa chuti
– olej na pečenie
– cesnaková pasta
– citrónová šťava
– čerstvý petržlen na ozdobenie

 

Kuracie prsia s kosťou

Postup:

1. Kuracie prsia dobre opláchnite pod tekúcou vodou a osušte papierovou utierkou.

2. Na kuracie prsia natrieť cesnakovú pastu a potrite ich citrónovou šťavou. Posolte a okorenite podľa vlastného chuti.

3. Na panvici rozohrejte olej a na ňom opekajte kuracie prsia z oboch strán, až kým nezískajú zlatohnedú farbu.

4. Pokiaľ sa kuracie prsia pri pečení začnú príliš rýchlo horeť, pridajte trochu vody alebo bielu víno.

5. Pečené kuracie prsia podávajte posypané nasekaným petržlenom a podľa chuti môžete podávať so zemiakovým pyré, ryžou alebo zeleninovým šalátom.

6. Dobrú chuť!

Podobné príspevky

26 Komentárov

  1. Frantiska45 píše:

    Super recept! Skúsim určite!

  2. Vlasta04 píše:

    Kuracie prsia sú vždy dobrá voľba, vďaka za recept!

  3. Hulmanova Viktor píše:

    Tento recept je veľmi jednoduchý a chutný, skvelé!

  4. Drahoslav44 píše:

    Nikdy som nevedel, ako dobre pripraviť kuracie prsia, teraz to skúsim podľa tohto návodu.

  5. Galina75 píše:

    Milujem kuracie mäso, tento recept si určite vyskúšam!

  6. Ikeniz píše:

    Tento recept vyzerá skvele, ďakujem za zdieľanie!

  7. Peťo123 píše:

    Tento recept na kuracie prsia s kostou je skvelý! Rád varím a tento postup je veľmi jednoduchý. Cesnaková pasta a citrónová šťava dodajú jedlu úžasnú chuť. Určite vyskúšam s ryžou, ako ste odporúčali!

  8. MiaZlatko píše:

    Milujem jednoduché recepty ako tento! Kuracie prsia sú moje obľúbené mäso a toto jedlo vyzerá veľmi chutne. Zatiaľ som nikdy neskúšala pridávať citrónovú šťavu, ale určite to vyskúšam. Ďakujem za inšpiráciu!

  9. JankoKuchár píše:

    Fantastický recept! Pripravil som kuracie prsia presne podľa vášho postupu a moja rodina bola nadšená. Opečené na panvici dostali krásnu farbu a s petržlenom vyzerali skvele. Určite ho budem robiť častejšie!

  10. KikaRadosť píše:

    Super recept na večeru! Hľadala som niečo jednoduché a rýchle, a toto je presne ono. Milujem cesnakovú chuť v jedle, takže si to užívam naplno. Ďakujem za tipy na podávanie, určite skúsim so zemiakovým pyré!

  11. FeroNový píše:

    Nedávno som objavil tento recept a hneď som ho vyskúšal. Kuracie prsia s kosťou sú tak šťavnaté! Pridanie bieleho vína počas pečenia bolo výborným nápadom, dodalo to extra chuť. Odporúčam všetkým!

  12. SofiaDiva píše:

    Tento recept ma úplne nadchol! S týmito jednoduchými ingredienciami sa dá pripraviť niečo úžasné. Zbožňujem čerstvý petržlen na ozdobenie; dodáva jedlu krásny vzhľad aj chuť. Dobrú chuť všetkým, ktorí to vyskúšajú!

  13. BorisKutil píše:

    ‘Kuracie prsia s kosťou’ znie ako perfektný recept na nedeľný obed! Mám rád varenie pre rodinu a toto vyzerá tak chutne a jednoducho. Určite sa do toho pustím cez víkend, ďakujem za zdieľanie!

  14. -Luci- píše:

    ‘Dobrú chuť!’ – to je presne to, čo potrebujeme počuť po dobrom varení. Tento recept je veľmi jasný a ľahko pochopiteľný pre každého. Teším sa na to, ako to pripravím pre svojich priateľov.

  15. @AndyChef píše:

    ‘Kuracie prsia’ sú skvelou voľbou pre večeru! Tento článok ma inšpiroval k tomu, aby som skúsil niečo nové v kuchyni. Rád experimentujem s rôznymi ingredienciami a tento recept mi dal veľa nápadov.

  16. -Tamara-2020 píše:

    ‘Pečenie’ kuracích pŕs podľa vás znie jednoducho fantasticky! Doteraz som robila len grilované varianty, takže sa teším na túto novinku so cesnakom a citrónom. Ďakujem za super návod!

  17. Kocurik123 píše:

    Tento recept je skvelý! Veľmi sa mi páči, ako sú kuracie prsia jednoduché na prípravu. Určite vyskúšam túto kombináciu cesnaku a citrónu. Dúfam, že to bude chutiť aj mojej rodine!

  18. ZlatyJanko píše:

    Wow, aký úžasný recept! Nikdy by ma nenapadlo pridať citrónovú šťavu k mäsu. Určite to skúsim. Pečenie kuracieho mäsa je moja obľúbená činnosť a tento recept vyzerá naozaj lákavo!

  19. Svetluska píše:

    Ďakujem za tento jednoduchý recept! Mám rada, keď môžem pripraviť niečo chutné rýchlo. Kuracie prsia s kosťou sú najlepšie, lebo sú šťavnatejšie. Určite to vyskúšam cez víkend!

  20. KreativnyDusan píše:

    Tento recept je presne to, čo som hľadal! Rád varím a milujem kuracie prsia. Kombinácia cesnaku a petržlenu mi znie fantasticky. Teším sa na varenie a dúfam, že sa to podarí tak dobre ako vyzerá.

  21. Slnieckovny píše:

    Recept vyzerá super! Mám rada, keď môžem experimentovať s rôznymi chuťami a tento recept má všetko! Už sa teším na pečenie a ochutnávanie tohto jedla s rodinou. Ďakujem za inšpiráciu!

  22. PandaRadosna píše:

    Toto vyzerá ako skvelý spôsob, ako pripraviť kuracie prsia! Mám rád jednoduché recepty a tento je presne taký. Natrieť cesnakovú pastu znie chutne. Určite vyskúšam čoskoro!

  23. VeselaMarta píše:

    ‘Dobrú chuť!’ Tento pozdrav ma vždy poteší pred jedlom. Tento recept ma inšpiroval, aby som pripravila niečo nové pre svojich blízkych. Teším sa na ich reakcie po ochutnaní týchto kuracích pŕs!

  24. _CoolTom_ píše:

    ‘Kuracie prsia s kosťou’ nikdy nevyzerali tak lákavo! Myslím si, že pridanie bieleho vína pri pečení môže urobiť zázraky pre chuť mäsa. Očakávam skvelé výsledky v kuchyni.

  25. _ZelenyPeter_ píše:

    ‘Kuracie prsia’ sú moja obľuba! Páči sa mi tento jednoduchý postup krok po kroku. S petržlenom na ozdobenie budú určite vyzerať veľmi pekne a chutne.

  26. _CokoladovyVladko_ píše:

    ‘Čerstvý petržlen’ pridáva jedlu nádhernú farbu! Tento recept ma nadchol svojou jednoduchosťou a dokonalým výberom ingrediencií. Dúfam, že moje pokusy budú také úspešné ako vaša predstava!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *