Zloženie:
– 4 kusy kuracích prsíčok
– 1 veľká cibuľa
– 2 strúčiky cesnaku
– 1 červená paprika
– 1 veľká mrkva
– 1 pór
– 1 konzerva kukurice
– soľ, čierne korenie, mletá paprika, olej
Kuracie mäso s pórom a kukuricou
Návod na prípravu:
1. Kuracie prsia dôkladne umyte a nakrájajte na menšie časti.
2. Cibuľu a cesnak nasekajte nadrobno, papriku a mrkvu nakrájajte na tenké prúžky a pór na kolieska.
3. Na panvici zohrejte olej a osmažte cibuľu spolu s cesnakom, následne pridajte kuracie kúsky a opražte ich do zlatista.
4. Pridajte mletú papriku, soľ a korenie podľa vlastnej chuti a pokračujte v restovaní.
5. Následne do zmesi pridajte nakrájanú papriku, mrkvu a pór a poduste, kým nezmäknú.
6. Na záver vmiešajte odkvapkanú kukuricu a nechajte ešte chvíľu povariť.
Servírujte s ryžou alebo zemiakovou kašou. Prajeme dobrú chuť!