Na tento recept budeme potrebovať:

– 4 kuracie prsia
– 200 g kyslej smotany
– 2 strúčiky cesnaku
– soľ, čierne korenie, paprika
– olej na vyprážanie

 

Kuracie prsia zapečené s kyslou smotanou

Postup:

1. Kuracie prsia umyjeme a osušíme papierovým utierkou.

2. Na panvici si rozohrejeme olej a prsia opečieme z oboch strán do zlatista. Potom ich vyndáme z panvice a uložíme do pekáča.

3. V miske zmiešame kyslú smotanu so spareným cesnakom, soľou, korením a paprikou.

4. Túto zmes rovnomerne rozotrieme na kuracie prsia.

5. Pekáč so zapečenými kuracími prsiami dáme na 30 minút do vyhriatej rúry na 180 stupňov.

6. Po upečení môžeme podávať s prílohou podľa vlastnej chuti. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *