Marináda na bravčové mäso

Tu je recept na marinádu na bravčové mäso v slovenčine:

Ingrediencie:

  • 1/2 šálky sójovej omáčky
  • 1/4 šálky medu
  • 1/4 šálky olivového oleja
  • 2 strúčiky cesnaku (nasekané)
  • 1 lyžička mletej papriky
  • 1 lyžička sušenej majoránky
  • 1/2 lyžičky sušenej šalvie
  • 1/2 lyžičky soli
  • 1/4 lyžičky čierneho korenia

 

Marináda na bravčové mäso

Postup:

  1. V miske zmiešajte sójovú omáčku, med, olivový olej, cesnak, mletú papriku, majoránku, šalviu, soľ a korenie.
  2. Do misky pridajte bravčové mäso a dôkladne ho obalte marinádou. Uistite sa, že mäso je úplne pokryté marinádou.
  3. Zakryte misu alebo dajte mäso do uzatvárateľného vrecka a nechajte ho marinovať v chladničke aspoň 2 hodiny, ale ideálne cez noc, aby sa chute dobre prepojili.
  4. Pred pečením alebo grilovaním prelejte nadbytočnú marinádu a mäso môžete pripraviť podľa vášho receptu.

Dúfam, že si vychutnáte túto marinádu na bravčové mäso!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *