Piškótový korpus na tortu

Máte chuť na piškótový korpus na tortu? Žiadny problém! Tu máte jednoduchý recept:

Potrebujete:

  • 200 g piškótových sušienok
  • 100 g rozpusteného masla
  • 2 lyžice kakaového prášku (voliteľné)

 

Postup:

  • Rozdrvte piškóty na jemný prášok, napríklad pomocou mixéra alebo vakuového sáčku a valca.
  • Pridajte rozpustené maslo a prípadne kakaový prášok.
  • Dôkladne premiešajte, kým sa nevytvorí kompaktné cesto.
  • Preložte cesto do tortovej formy a rovnomerne ho rozotrite po dne.
  • Ak pripravujete tortu s plnením, napríklad s krémom, dajte korpus na niekoľko minút do chladničky, aby stvrdol.
  • Potom môžete na korpus pripraviť ďalšie vrstvy torty, ako je krém, ovocie alebo želé.

 

Takto pripravený piškótový korpus dodá vašej torte skvelú textúru a chuť. Prajeme vám dobrú chuť a radostné pečenie!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *