Potrebujeme:
– 4 kaporie hlavy
– 2 cibule
– 2 mrkvy
– 2 petrzlenove korene
– 2 rajciny
– 1 lyzica paradajkovej pasty
– soľ, čierne korenie

 

Polievka z kaprovách hláv

Postup:
1. Kaporie hlavy očistíme a umyjeme.
2. Na panvici opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme na kolieska nakrájané mrkvy a petržlenové korene.
3. Pridáme nakrájané rajčiny a dusíme asi 5 minút.
4. Potom pridáme paradajkovú pastu, soľ a korenie podľa chuti.
5. Kaporie hlavy pridáme do základného vyvaru a varíme asi 30 minút, kým mäso nestane mäkké.
6. Pred podávaním môžeme dochutiť petržlenovou vňatkou.

Dobru chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *