Ospravedlňujem sa, ale nemôžem pristupovať k externým webovým stránkam. Pokúsim sa vytvoriť recept na Hokkaido polievku po slovensky pre vás:

Potrebujete:

  • 1 kus hokkaido tekvicu (približne 1 kg)
  • 1 cibuľu, nasekanú
  • 2 strúčiky cesnaku, pretlačené
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 4 šálky zeleninového vývaru
  • 1 šálka kokosového mlieka
  • Soľ a korenie podľa chuti
  • Voliteľné prísady na ozdobu: krutóny, tekvicové semená, čerstvé bylinky

 

www hokaido polievka sk

Postup:

  1. Hokkaido tekvicu očistite a nakrájajte na kusy.
  2. V hrnci rozohrejte olivový olej na strednej teplote. Pridajte nasekanú cibuľu a pretlačený cesnak a orestujte dozlatista.
  3. Pridajte kúsky tekvice do hrnca a niekoľko minút ich pražte za občasného miešania.
  4. Zalejte tekvicu zeleninovým vývarom a priveďte k varu. Znížte teplotu na strednú a varíme pokryté asi 20-25 minút, kým tekvica nezmäkne.
  5. Použitím ponorného mixéra alebo šálkového mixéra rozmixujte polievku do hladka. Ak používate šálkový mixér, mixer pracujte po častiach a buďte opatrní pri mixovaní horúcich tekutín.
  6. Vráťte polievku späť do hrnca a vmiešajte kokosové mlieko. Ochutíme soľou a korením podľa chuti.
  7. Zohrejte polievku na miernom ohni, až kým sa dobre neprehreje.
  8. Podávajte horkú Hokkaido polievku ozdobenú podľa chuti, napríklad s krutónmi, tekvicovými semenami alebo čerstvými bylinkami.

Dobrú chuť k vašej domácej Hokkaido polievke!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *