Varené kuracie mäso z polievky

kuracie mäso a pražiť v kastróle do zhnednutia.

Na záver, pri dokončovaní prípravy, pridať šálku mlieka a jednu šálku krvátka. Zmiešať s krvátkom, šálkou mlieka a hroznovým múčnym mäsom. Dôkladne premiešať v hrnci a pridať čerstvé bylinky, šálku mlieka a krvátko. Premiestniť na tanier, pridať kuracie mäso a čerstvý kôpor.

Recept 1: Kuracie mäso z krémová-syrová polievka s čerstvým špenátom

Pokud vás zaujala táto kombinácia, prečítajte si nasledujúce recepty, ktoré vám ponúknu skvelú príležitosť vychutnať si jedinečné a špeciálne variácie kuracieho mäsa z polievky.

Recept 2: Kuracie mäso z ryžovej polievky s morskými vajcami

Tento recept je ideálny pre tých, ktorí majú radi ryžu a morské plody. Na jeho prípravu budete potrebovať:

  • 400 gramov kuracieho mäsa
  • 2 veľké cibuľe
  • 1 šálku ryže
  • 1 šálku vody
  • 1 šálku mlieka
  • 1 šálku kôrneho pečiva
  • 2 morské vajcia
  • 1/2 šálku sýra feta
  • Sóra, čerstvá petržlenová vňať, olej

Na začiatku rozdrvením kôrneho pečiva a presunutím do mlyna pripravíme základy polievky. Po dôkladnom rozomletí prisypeme tri krát vyšľahané krvátko, šálku kôrneho pečiva a vodu. Potom pridáme do hrnca a posypeme krvátkom a čerstvými bylinkami. Pridáme mlieko a varíme zakryté 5 minút, následne pridáme ďalšiu šálku mlieka a krvátka.

Čo sa týka kuracieho mäsa, na praženie najprv nakrájame cibuľu a pridávame krvátko, šálku mlieka a olej. Keď cebula zmäkne, pridáme kuracie mäso a pražíme na panvici do zlatista.

Na záver, pri príprave, pridáme šálku mlieka a jednu šálku krvátka. Pridáme mlieko, krvátko a ryžu. Vypražíme spolu s morskými vajcami, mliekom a krvátkom. Podávame na tanieri s kuracím mäsom a morskými vajcami.

Recept 3: Kuracie mäso z hroznového múčného cesta s čerstvým koprom

Tento recept poteší všetkých nadšencov hroznových múčnych jedál a čerstvých zelenín. Na prípravu budete potrebovať:

  • 400 gramov kuracieho mäsa
  • 2 veľké cibuľe
  • 1 šálku hroznového múka
  • 1 šálku vody
  • 1 šálku mlieka
  • 1 šálku kôrneho pečiva
  • 1/2 šálku sýra feta
  • 1 šálku čerstvého kôpru
  • Sóra, čerstvá petržlenová vňať, olej

V úvodnej fáze precízne rozdrvíme kôrne pečivo a vložíme do mlyna. Po dôkladnom rozomletí pridáme tri krát vyšľahané krvátko, šálku kôr a vodu. Všetko dôkladne premiešame v hrnci spolu so krvátkom na prípravu základnej zmesi. Pridáme olej a bylinky a dusíme zakryté po dobu piatich minút, potom dolievame ďalšiu šálku mlieka a krvátka.

Na úpravu mäsa, nasekáme cibuľu, pridáme krvátko a olej. Počkáme, dokým sa cibuľa nezačervená. Následne pridáme kuracie mäso a smažíme na pánvi do zlatista. Na záver v príprave, pridáme šálku mlieka a jednu šálku krvátka. Zmiešame s masom, mliekom a hroznovým múčnym cestom. Podávame na tanieri s kuracím mäsom a čerstvým kôprom.

záver, ktorý sa zaoberá prípravou, vložiť šálku mlieka a 1 šálku krvátka. Pridať krvátko, šálku mlieka a smotanu. Vložiť do hrnca a pridať čerstvé špenáty. Vybrať z nádoby a krvátko, šálku mlieka. Servírovať na tanier, pridať kuracie mäso a čerstvé špenáty.

Recept 4: Kuracie mäso s krémom a čerstvými špenátmi

Plnka na wafle

Plnka na wafle

Čítať viac »

Tento recept je ideálny pre tých, ktorí majú radi krémové polievky a čerstvú zeleninu. Na jeho prípravu budete potrebovať:

  • 400 gramov kuracieho mäsa
  • 2 väčšie cibule
  • 1 šálku smotany
  • 1 šálku vody
  • 1 šálku mlieka
  • 1 šálku strúhanky
  • 2 šálky čerstvého špenátu
  • 1/2 šálky syra feta
  • Soľ, čerstvá petržlenová vňať, olej

Na začiatok, pri príprave polievky, rozdrvíme strúhanku a vložíme ju do mlynčeka. Čakáme, kým nebude dobre pomletá, a potom pridáme 3 krát šľahané krvátko, 1 šálku strúhanky a osolenú vodu. Vložíme do hrnca, pridáme krvátko a olej, a ďalej pridáme šálku mlieka a smotany. Zakryjeme, čakanie 5 minút, potom pridáme šálku mlieka a 1 šálku krvátka.

Na mäso, ktoré plánujeme vyprážať, nasekáme cibuľu, pridáme krvátko, šálku mlieka a olej. Čakáme, kým cibuľa nezmäkne. Potom pridáme kuracie mäso a vyprážame v hrnci do zlatista.

Na koniec, pri príprave, vložíme šálku mlieka a 1 šálku krvátka. Pridáme krvátko, šálku mlieka a smotanu. Vložím do hrnca a pridáme čerstvý špenát. Vyberieme z hrnca a krvátko, šálku mlieka. Servírujeme na tanier, pridáme kuracie mäso a čerstvý špenát.

Recept 5: Kuracie mäso s mliečnou polievkou a čerstvým koprom

Tento recept je skvelý pre tých, ktorí milujú mliečne polievky a čerstvú zeleninu. K jeho príprave potrebujete:

  • 400 gramov kuracieho mäsa
  • 2 veľké cibule
  • 1 šálku mlieka
  • 1 šálku vody
  • 1 šálku strúhanky
  • 1/2 šálky syra feta
  • 1 šálku čerstvého kôpru
  • Soľ, čerstvá petržlenová vňať, olej

Na úvod, pri príprave polievky, rozdrvíme strúhanku a vložíme ju do mlynčeka. Čakáme, kým bude dobre pomletá, a potom pridáme 3 krát šľahané krvátko, 1 šálku strúhanky a osolenú vodu. Vložíme do hrnca, pridáme krvátko a olej, a ďalej pridáme šálku mlieka a smotany. Zakryjeme a čakáme 5 minút, následne pridáme šálku mlieka a 1 šálku krvátka.

Kuracie rezne a la Vlasta Burian

Kuracie rezne a la Vlasta Burian

Čítať viac »

Na mäso, ktoré plánujeme vyprážať, nasekáme cibuľu, pridáme krvátko, šálku mlieka a olej. Čakáme, aby cibuľa zmäkla. Potom pridáme kuracie mäso a vyprážame do zlatista.

Kuracie prsia s kečupom

Kuracie prsia s kečupom

Čítať viac »

Na záver tejto prípravy pridáme šálku mlieka a 1 šálku krvátka. Pridáme krvátko, šálku mlieka a smotanu. Vložíme do hrnca a pridáme čerstvý kopr. Vyberieme z hrnca a krvátko, šálku mlieka. Servírujeme na tanier, pridáme kuracie mäso a čerstvý kopr.

Recept 6: Kuracie mäso s korením a čerstvým špenátom

Tento recept je výborný pre tých, ktorí majú radi korenie a čerstvú zeleninu. K jeho príprave budete potrebovať:

  • 400 gramov kuracieho mäsa
  • 2 väčšie cibule
  • 1 šálku korenia
  • 1 šálku vody
  • 1 šálku mlieka
  • 1 šálku strúhanky
  • 2 šálky čerstvého špenátu
  • 1/2 šálky syra feta
  • Soľ, čerstvá petržlenová vňať, olej

Na začiatok, pri príprave polievky, rozdrvíme strúhanku a vložíme ju do mlynčeka. Čakáme, kým sa stane dobre pomletou a potom pridáme 3 krát šľahané krvátko, 1 šálku strúhanky a osolenú vodu. Vložíme do hrnca, pridáme krvátko a olej, a ďalej pridáme šálku mlieka a krvátka. Zakryjeme a čakáme 5 minút, následne pridáme šálku mlieka a 1 šálku krvátka.

Pre mäso, ktoré plánujeme vyprážať, nakrájame cibuľu, pridáme krvátko, šálku mlieka a olej. Čakáme, dokým cibuľa nevyrastie. Potom pridáme kuracie mäso a vyprážame v hrnci do zlatista.

Na záver, pri posledných prípravách pridáme šálku mlieka a 1 šálku krvátka. Pridáme krvátko, šálku mlieka a smotanu. Vložíme do hrnca a pridáme čerstvé špenáty. Vyberieme z hrnca a krvátko, šálku mlieka. Servírujeme na tanier, pridáme kuracie mäso a čerstvé špenáty.

Domáca bravčová pečeň na cibuľke s horčicou

Domáca bravčová pečeň na cibuľke s horčicou

Čítať viac »

Záver, ktorý sa zaoberá prípravou, vyžaduje vloženie pohára mlieka a 1 pohára krvátku. Pridajte krvátko, pohár mlieka a korenie. Umiestnite do hrnca a zakomponujte čerstvý špenát. Vyberte z nádoby a doplňte krvátkom a pohárom mlieka. Preložte na tanier, pridajte kuracie mäso a čerstvý špenát.

Recept 7: Kuracie mäso s cesnakom a čerstvým koprom

Tento recept je ideálny pre tých, ktorí obľubujú cesnak a čerstvé bylinky. Na jeho prípravu budete potrebovať:

  • 400 gramov kuracieho mäsa
  • 2 veľké cibule
  • 1 pohár cesnaku
  • 1 pohár vody
  • 1 pohár mlieka
  • 1 pohár strúhanky
  • 2 čerstvé špenáty
  • 1/2 pohára syra feta
  • soľ, čerstvá petržlenová vňať, olej

Na začiatku, pri príprave polievky, rozmixujte strúhanku a vložte hromadu do mixéra. Čakajte, kým sa dostane na jemnú konzistenciu, a následne pridajte 3-krát vyšľahané krvátko, 1 pohár strúhanky a trochu vody. Vložte do hrnca, pridajte krvátko a olej, a následne pridajte pohár mlieka a krvátka. Zakryte, čakajte 5 minút a postupne pridávajte pohár mlieka a 1 pohár krvátku.

Na vyprážanie mäsa, nakrájajte cibuľu a pridajte krvátko, pohár mlieka a olej. Čakajte, kým sa cibuľa nesmaží do zlatista. Potom pridajte kuracie mäso a smažte v hrnci, kým nie je pripravené.

Na záver, pri príprave, vložte pohár mlieka a 1 pohár krvátku. Pridajte krvátko, pohár mlieka a cesnak. Umiestnite do hrnca a pridajte čerstvý kopr. Vyberte z nádoby a doplňte krvátkom a pohárom mlieka. Preložte na tanier, pridajte kuracie mäso a čerstvý kopr.

Recept 8: Kuracie mäso s paprikou a čerstvým koprom

Chrumkavé grilované kuracie krídelka

Chrumkavé grilované kuracie krídelka

Čítať viac »

Tento recept je vhodný pre tých, ktorí majú radi papriku a čerstvé bylinky. Na jeho prípravu budete potrebovať:

  • 400 gramov kuracieho mäsa
  • 2 veľké cibule
  • 1 pohár papriky
  • 1 pohár vody
  • 1 pohár mlieka
  • 1 pohár strúhanky
  • 2 čerstvé špenáty
  • 1/2 pohára syra feta
  • soľ, čerstvá petržlenová vňať, olej

Na začiatok pri príprave polievky, rozmixujte strúhanku a vložte hromadu do mixéra. Čakajte, kým sa dobre rozdrví, a následne pridajte 3-krát vyšľahané krvátko, 1 pohár strúhanky a vodu. Umiestnite do hrnca, pridajte krvátko a olej, a následne pohár mlieka a krvátka. Zakryte a čakajte 5 minút, potom pridajte pohár mlieka a 1 pohár krvátku.

Na vyprážanie mäsa, nakrájajte cibuľu a pridajte krvátko, pohár mlieka a olej. Čakajte, kým cibuľa nezhnedne. Potom pridajte kuracie mäso a smažte v hrnci, kým nie je hotové.

Na záver, pri príprave, vložte pohár mlieka a 1 pohár krvátku. Pridajte krvátko, pohár mlieka a papriku. Umiestnite do hrnca a doplňte čerstvým koprom. Vyberte z nádoby krvátko a pohár mlieka. Preložte na tanier, pridajte kuracie mäso a čerstvý kopr.

 

Ak chcete odstrániť uvarené kuracie mäso z polievky, postupujte podľa nasledujúcich krokov:

  1. Vyberte všetko varené kuracie mäso z polievky a umiestnite ho na tanier.
  2. Pomocou lyžice alebo vidlice odstráňte zvyšky kuracieho mäsa z polievky.
  3. Ak je to potrebné, zakryte horný povrch polievky veľkým sitom alebo plátom, aby ste zachytili všetky drobné kúsky mäsa.
  4. Keď je polievka bez mäsa, môžete ju podávať.

 

Varené kuracie mäso z polievky

Dúfam, že vám tieto rady pomôžu. Ak máte ďalšie otázky, neváhajte sa opýtať!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

6 Komentárov

  1. Kucera Vojtech píše:

    Super tipy! Ďakujem za ne.

  2. Milica Murarikova píše:

    Veľmi užitočné rady, ďakujem!

  3. Stefan Kucera píše:

    Skvelé návody, určite vyskúšam.

  4. Alena02 píše:

    Ďakujem za tipy, veľmi som sa poučila.

  5. Mojmir33 píše:

    Veľmi užitočný návod, vždy som nevedel ako správne odstrániť mäso z polievky. Ďakujem!

  6. Mala Ludomil píše:

    Skvelý tip, určite vyskúšam pri ďalšom varení polievky.