Suroviny:
– 4 kuracie stehná bez kosti
– 1 cibuľa
– 2 strúčiky cesnaku
– 200 ml smotany na varenie
– soľ, čierne korenie, mletá paprika
– olej na smaženie
Kuracie stehná bez kosti na smotane
Postup:
1. Kuracie stehná osolíme, okoreníme a opražíme ich na oleji z oboch strán do zlatista. Potom ich vyberieme z panvice a odložíme na tanier.
2. Do panvice pridáme nakrájanú cibuľu a premiešame, kým sa zoskliví. Pridáme na drobno nasekaný cesnak a opražíme ho spolu s cibuľou.
3. Potom pridáme kuracie stehná späť do panvice a podlejeme ich smotanou na varenie. Dobre premiešame a necháme sa zohriať.
4. Podľa chuti môžeme pridať ešte soľ, mleté čierne korenie a mletú papriku. Dusíme to ešte chvíľku, aby sa dochutilo.
5. Podávame teplé s prílohou podľa vlastného výberu. Dobrú chuť!
Skvelý recept! Ľahký a rýchly na prípravu, určite vyskúšam.
Tento recept je skvelý, milujem jednoduché a chutné jedlá.
Neviem si vynachváliť, veľmi chutné kuracie stehná!
Super recept, rada experimentujem s novými receptami a tento je skvelý na vyskúšanie.
Ďakujem za návod, tento týždeň to budeme mať na obed!
Vyzera to jednoducho a chutne! Určite vyskúšam.
Tento recept mi pripomína moju babičku. Určite skvelá chuť!
Takýto recept je presne to, čo som hľadala. Ďakujem!
Milujem jednoduché a chutné recepty. Tento je ideálny!
Neviem sa dočkať, kým si uvarím túto pochúťku.
Chcem si to pripraviť na obed zajtra, určite to bude skvelé!
Recept znie skvele, budem mať dnes večer čo robiť v kuchyni!