Na dusenie morčacieho mäsa záleží od hrúbky kúskov mäsa a typu nádoby, ktorú používate na dusenie. Vzhľadom na to, že neposkytujete konkrétne podrobnosti, uvediem všeobecné odporúčania.
Ak dusíte kocky morčacieho mäsa v hrnci alebo rendlíku, odporúčam zbližne 20 až 30 minút dusenia na stredne silnom ohni. Nádobu môžete prikryť a tuhnúť mäso vlastnou šťavou.
Ako dlho dusiť morčacie mäso?
Ak používate pomalý sporák alebo hrnček s dusiacim ventilom, čas dusenia môže byť dlhší, približne 40 až 60 minút, v závislosti od veľkosti kusov mäsa.
Je však dôležité sledovať teplotu a dôkladne upraviť čas dusenia podľa vášho konkrétneho receptu a preferencií.
Dúfam, že tieto informácie vám pomôžu pri dusení morčacieho mäsa. Ak máte ďalšie otázky, neváhajte sa pýtať!